Σάββατο Απρ 29
διαβάστε την με ένα κλικ
 

meganalysis

katiallo2

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

dimos1

Στο Γαλάτσι θα βρίσκεται ο Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon για τους επόμενους τρεις μήνες, ώστε 25 συμμετέχοντες, άνεργοι δημότες Γαλατσίου, να λάβουν δωρεάν εξατομικευμένη συμβουλευτική και κατάρτιση στις Επαγγελματικές Δεξιότητες, που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν άμεσα μια θέση στην αγορά εργασίας βάσει του επαγγελματικού τους προφίλ, «θέλω» και «μπορώ».

Το καινοτόμο και βραβευμένο πρόγραμμα ανάπτυξης «Mellon Skills Accelerator», με μέγα δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έχοντας υλοποιήσει 3 απολύτως επιτυχημένους κύκλους ενδυνάμωσης επαγγελματικών δεξιοτήτων στους Δήμους Αχαρνών, Ασπροπύργου και Μαρκοπούλου, με ποσοστό επιτυχίας50% εύρεσης εργασίας αντίστοιχη του επαγγελματικού στόχου των συμμετεχόντων,συνεχίζει την κοινωνική του δράση ξεκινώντας τον 4οΕντατικό Κύκλοσε συνεργασία με και υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου.

ΟΔήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλοςδήλωσε: «Ο Δήμος Γαλατσίου χαιρετίζει την προσφορά της Κοινωνικής Επιχείρησης «knowl» και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με σκοπό την ενδυνάμωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων συμπολιτών μας. Σε μια αστική περιοχή, όπου η μεσαία τάξη επιβαρύνεται και πλήττεται από τη χρόνια κρίση, και με την κοινωνική συνοχή να υπονομεύεται, αφήνοντας ανθρώπους στο φόβο, και δυστυχώς στη φτώχεια και την περιθωριοποίηση, η πρωτοβουλία αυτή είναι κρίσιμη και ουσιαστική για πολλούς συμπολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη. Γι’ αυτό, κάθε προσπάθεια που ενισχύει την ένταξη περισσότερων ανθρώπων στην αγορά εργασίας, μας έχει αρωγούς. Σε αυτό το πλαίσιο καλωσορίζουμε τον Επιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon στο Δήμο μας και ευχαριστούμε τους φορείς και τους ανθρώπους που θα συμβάλλουν στην υποστήριξη των ωφελούμενων».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση έως και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου2017. Η αίτηση είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά  στο site : http://www.mellon-accelerator.eu/el/aitiseis/entatikos-kyklos.html .

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τηνΚοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση knowl για την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση, με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.