Σάββατο Απρ 29
διαβάστε την με ένα κλικ
 

meganalysis

katiallo2

Το Hotspot Shield 2.52

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Hotspot Shield είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα λογισμικού που προσθέτει την ασφάλεια σε κάθε μία από τις συνεδρίες της περιήγησης σας. Εντοπίζει επίσης και μπλοκ κακόβουλου λογισμικόυ, ασπίδες προστασίας της ιδιωτικής ζωής σας από παρακολουθήσεις, και εξακολουθεί να επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες.
Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, μπορείτε να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας και ψηφιακών δεδομένων από υψηλής τεχνολογίας παρακολουθήσεων που καραδοκεί σε Wi-Fi hotspots, τα ξενοδοχεία και αεροδρόμια, καθώς και εταιρικά γραφεία και ISP κόμβους. Σημείωση: η δωρεάν έκδοση του λογισμικού αυτού υποστηρίζεται από τη διαφήμιση που εμφανίζει το λογισμικό λειτουργεί.

http://www.anchorfree.com
 

CPU Ταχύτητα Επαγγελματική 3.0.4.5

CPU Ταχύτητα Professional είναι ένα λογισμικό μετρικό συσκευή που θα με ακρίβεια την ταχύτητα του επεξεργαστή αναφοράς του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας 12 διαφορετικές δοκιμασίες. Το λογισμικό δεν είναι μόνο μέτρα, αλλά τα αρχεία της ταχύτητας, και συγκρίνει τον υπολογιστή σας σε χιλιάδες άλλους υπολογιστές που έχουν προστεθεί σε όλο τον κόσμο ιστοσελίδα του συστήματος CPU-κατάταξης. Τα μοναδικά πίνακες σύγκρισης CPU να παρακολουθείτε την πραγματική "στο πεδίο" ταχύτητες επεξεργασίας όλων των διαφορετικών Intel και AMD επεξεργαστές που χρησιμοποιούνται σήμερα.

http://www.cpuspeedpro.com

Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα λογισμικού είναι έφερε σε σας από MajorGeeks.com : Τα αρχικά-Spyware Δωρεάν download, σε συνεργασία με Infopackets.com. Αποποίηση: Η παραπάνω περιγραφή λογισμικό που παρέχεται από τον προμηθευτή του λογισμικού και δεν είναι εγγυημένη ή υπονοούμενο για να είναι ακριβής. Πάντα στήριγμα το PC σας πριν τη λήψη και εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού στο σύστημά σας. Σας παροτρύνουμε να επανεξετάσει την πολιτική MajorGeeks.com λογισμικού για περαιτέρω λεπτομέρειες.