Σάββατο Απρ 29
διαβάστε την με ένα κλικ
 

meganalysis

katiallo2

VideoSpin δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας οικιακών βίντεο

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

To Pinnacle Video Spin είναι δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο από την Pinnacle. To Pinnacle Video Spin είναι εκπληκτικά εύκολο και διασκεδαστικό για όλους τους καταναλωτές, ιδιαίτερα τους χρήστες που δεν θέλουν να περνούν πολύ χρόνο δημιουργώντας ταινίες.
Η εφαρμογή έχει ήδη ληφθεί επιτυχώς από πολλούς καταναλωτές που προσελκύονται από την απλότητα του να είναι σε θέση να δημιουργήσει γρήγορα διασκεδαστικά βίντεο και με την δυνατότητα να μπορείτε να τα δημοσιεύσετε στο Web ή να τα στείλετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους φίλους και την οικογένεια σας.

Παράγεται από ένα αξιόπιστο όνομα στην βιομηχανία των video μοντάζ των καταναλωτών, το VideoSpin προσφέρει το πλήρες πακέτο, δεν είναι μόνο μια δοκιμαστική έκδοση, εντελώς δωρεάν.
Σχεδιασμένο για τα Windows XP με SP2, Vista το VideoSpin είναι διαθέσιμο για άμεση λήψη χωρίς επιβάρυνση από www.videospin.com .
Οι καταναλωτές όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών στρωμάτων μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα επεξεργασίας VideoSpin, συμπεριλαμβανομένων των οπαδών των online ανταλλαγών βίντεο, των εκπαιδευτικών, τους ηλικιωμένους και τους φοιτητές, καθώς και τα εκατομμύρια των ανθρώπων με ψηφιακά βίντεο και φωτογραφίες που έχουν αποθηκευμένα στους υπολογιστές τους.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες ,βιντεο , ήχους ,μουσική απο τον υπολογιστή σας να βάλετε διάφορα εφφέ, μεταβάσεις και τίτλους και να φτειάξετε την ταινία η το βίντεο σας όπως θέλετε επίσης μπορείτε να κάνετε προεπισκόπιση μετά από κάθε αλλαγή, κάνοντας κλικ στο "Make Movie" κουμπί.
Οταν ολοκληρώσετε το βίντεο μπορεί να εξαχθεί σε μια κοινή μορφή βίντεο, όπως AVI, MPEG, RealVideo ® ή Windows ® Media, για την προβολή και κοινή χρήση σε ένα PC ή μια φορητή συσκευή πολυμέσων.
Τα βίντεο μπορούν επίσης να συνδεθούν με e-mail ή να τα κάνετε μεταφόρτωση απευθείας σε δημοφιλείς δικτυακούς τόπους όπως το YouTube ™ ή Yahoo! Video ™.
Συνολική βοήθεια είναι διαθέσιμη 24x7 σε www.videospin.com καθώς και δωρεάν διαδραστικά tutorials για το πώς το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει ένα βίντεο.