Παρασκευή Απρ 28

Ημερίδα για την ανακύκλωση

Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2009 11:46
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο Δήμος Γαλατσίου συνεχίζοντας την προσπάθεια για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών για την ανακύκλωση, διοργανώνει την Τετάρτη 29 Απριλίου  Ημερίδα Ενημέρωσης στο ισόγειο του Δημαρχείου.
Η ημερίδα ξεκινάει στις 18:00 με την παρουσίαση των έργων ζωγραφικής των Δημοτικών Σχολείων του Γαλατσίου και τη βράβευση των πιο πρωτότυπων συμμετοχών με έπαθλο Εκπαιδευτική  Επίσκεψη στο Εργοστάσιο Ανακύκλωσης.
Στις 20:00 θα ξεκινήσουν οι ενημερωτικές ομιλίες από εξειδικευμένους επιστήμονες και αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις.

Έρχεται το «κτηματόσημο»

Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2009 14:52
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Όσοι ιδιοκτήτες δήλωσαν την περιουσία τους στο Εθνικό Κτηματολόγιο θα κληθούν να καταβάλουν το αναλογικό κτηματόσημα 1% επί της αντικειμενικής αξίας. Υπολογίζεται ότι 2,8 εκατ. πολίτες, οι οποίοι δήλωσαν 5,1εκατ. ακίνητα, θα καταβάλουν το τέλος σταδιακά ως το 2011 και θα παραλάβουν τους οριστικούς τίτλους για τις ιδιοκτησίες τους.

Μπροστά το ΠΑΣΟΚ με 4,5 μονάδες

Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2009 15:02
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Με 4,5 μονάδες στις βουλευτικές και 3,5 μονάδες στις ευρωεκλογές προηγείται το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύει «Το Βήμα». Ο Κ. Καραμανλής προηγείται του Γ. Παπανδρέου  με 4,3 μονάδες στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός. Το 55% ζητεί σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας, ενώ το 54,6 θεωρεί απειλή τους μετανάστες. Το 70,7 εκφράζει την δυσαρέσκειά του για την λειτουργία της δημοκρατίας μας. ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ δεν συσπειρώνουν το εκλογικό τους σώμα ενώ αντιθέτως εμφανίζονται ενισχυμένοι οι Οικολόγοι – Πράσινοι.

Φάρσα για βόμβα στο Άλσος Βεΐκου

Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2009 15:04
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Το Σάββατο 11 του μηνός, έγινε ένα περίεργο τηλεφώνημα στον φύλακα του κλειστού γυμναστηρίου του Αθλητικού Κέντρου. Ο άγνωστος είπε στον φύλακα της βάρδιας, να μεταφέρει στον πρόεδρο του Αθλητικού Κέντρου Μανώλη Πρωτονοτάριο, να πάψει ο ίδιος να ασχολείται με το ΠΑΛΑΙ γιατί αυτό είναι δική τους υπόθεση. Συνεχίζοντας ο άγνωστος φαρσέρ ανέφερε ότι στις 16:00 της ίδιας ημέρας θα εκραγεί βόμβα που έχει τοποθετηθεί μέσα στο κλειστό.
Ο Φύλακας ειδοποίησε τον κ. Πρωτονοτάριο και εκείνος εν συνεχεία το Αστυνομικό Τμήμα.Η ΓΡΑΜΜΗ ήταν εκεί και παρακολούθησε από κοντά όλες τις ενέργειες που έγιναν.
Άμεσα εκκενώθηκε το κλειστό μέσα στο οποίο βρισκόταν πάνω από 100 παιδιά ενώ απαγορεύτηκε η διέλευση γύρω από αυτό.

Αστυνομικοί άρχισαν τις έρευνες για ανεύρεση εκρηκτικού μηχανισμού που όμως απέβησαν άκαρπες.Μετά τις τέσσερις απεδείχθη ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα και αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Αθλητικού Κέντρου προς μεγάλη ανακούφιση όλων και του προέδρου κ. Πρωτονοτάριου ο οποίος ήταν παρών καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος.

Βομβαρδισμένο τοπίο το Άλσος Βεΐκου

Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2009 15:07
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Με βομβαρδισμένο τοπίο έμοιαζε το ανοιχτό γήπεδο του μπάσκετ στο Άλσος, καθώς και ο γύρω χώρος, μετά την εκδήλωση που έκανε το ΤΟΣΥΝ. Προξενήθηκαν ζημιές στην καφετέρια πάνω από το ανοιχτό μπάσκετ ενώ ότι τοίχος υπήρχε καλύφθηκε με Γκράφιτι από τους νεαρούς που είχαν έρθει από όλη την Αθήνα. Παντού μπουκάλια μπύρας κρασιού και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.Η Αστυνομία ήταν σε επιφυλακή, φοβούμενη έκτροπα μετά το τέλος της συναυλίας που ευτυχώς τελικά τα γλιτώσαμε.
Καλό θα είναι άλλη φορά το ΤΟΣΥΝ να φροντίζει να κάνει εκδηλώσεις που του αρμόζουν και όχι να προκαλεί με αυτό τον τρόπο.

Όπως πληροφορηθήκαμε μέλη του Συμβουλίου δεν γνώριζαν καν τι εκδήλωση θα γινόταν και μάλιστα δεν ήταν ούτε παρόντες!

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL