Σάββατο Απρ 29
διαβάστε την με ένα κλικ
 

meganalysis

katiallo2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης Μαρτίου

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

ethep1ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γενικά

Α. Γενικός σημαιοστολισμός των καταστημάτων του Δήμου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των Οργανισμών καθώς και των ιδιωτικών καταστημάτων, των οικιών, των οδών και των πλατειών, από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσης του ηλίου 25ης

Μαρτίου.
Β. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., των οργανισμών και των τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες 24ης και 25ης Μαρτίου.
Τελετάρχης ορίζεται η κα Σοφία Λεπίδα Ντάγλα Πρόεδρος Δ.Ε.Π. και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Γαλατσίου.

24η Μαρτίου
13.00 Ομιλίες σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, Οργανισμούς, Ν.Π.Δ.Δ., τράπεζες κ.λ.π.

25η Μαρτίου
11:00  Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας στην οποία καλούνται να παραστούν:

Οι αρχές της πόλης, οι προϊστάμενοι και οι υπάλληλοι όλων των Δημοσίων υπηρεσιών και Οργανισμών, των τραπεζών και λοιπών ιδρυμάτων. Εκπρόσωποι κομμάτων, τα Δ.Σ. των Αντιστασιακών και λοιπών Οργανώσεων, Σωματείων και Συλλόγων και όλοι οι πολίτες.

Θα ακολουθήσει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας απότην κα Τσουκαλά Βασιλική Διευθύντρια του 1ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας Νομικός.

11:30   Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης
           Κατάθεση στεφάνων
           Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών
         Εθνικός Ύμνος

12:00 Έναρξη παρέλασης
Υπεύθυνοι ορίζονται από την Α/θμια Εκπαίδευση  ο κ. Γιάννης Παπαγεωργίου  (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου) και από την Β/θμια Εκπαίδευση ο κ. Φιλιππίδης Δημήτριος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 3ου Λυκείου Γαλατσίου).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ